Pressrum

Välkommen till Superbrands Sverige pressrum. Här samlar vi material fritt att publicera.

Presskontakt Superbrands Sverige

Robert Scherman, vd
Telefon: 08-410 230 10
Mobiltelefon: 0708-875 879
E-post: robert@superbrands.se

Pressmeddelande
Pressmaterial

Om Superbrands
Superbrands är en internationell och oberoende auktoritet inom varumärkesbyggande och marknadsföring, som i sina årliga publikationer beskriver historien om varumärken och företagen bakom dem. Sedan 22 år ägnar sig organisationen Superbrands åt att premiera framgångsrika varumärken och att bidra till deras varumärkesprofilering.

Superbrands internationellt
Superbrands har växt till ett globalt nätverk och finns i dag i 86 länder, på fem kontinenter i världen – vilket gör Superbrands till en verkligt global organisation.

Superbrands i Sverige
Superbrands har funnits i Sverige sedan 2004 och drivs numera från Stockholm. Superbrands Sverige ger även ut Superbrandsboken där samtliga varumärken som erhållit Superbrandsstatus listas och ett urval presenteras i en djupare fallstudieform.

Syftet är att främja kunskapen om framstående varumärken och deras betydelse på marknaden, samt lyfta fram och belöna Sveriges starkaste varumärken. Målsättningen är även att inspirera andra företag genom att framhäva framstående och vinnande företags framgångsrecept.