Insight

Superbrands InsightSuperbrands Insight är seminarieserie där vi får träffa varumärkesproffs som berättar om framgångsrikt varumärkesarbete. Våra talare är från stora, kända varumärken som Google, MTV, Metro och Sony Ericsson – och lockar deltagare med stort intresse och insyn i varumärkesarbete. Många av våra besökare är Superbrands, varumärkesstrateger, marknadschefer, marknadsförare, press m.m. Ett forum för inspiration, kunskap och nätverkande!

 

 

 

Sven Törnqvist Google

Google startades 1996 av Larry Page och Sergey Brin, namnet kommer från den matematiska termen ”googol” som betecknar talet 10100. I dag är Google världens största sökmotor – en gratistjänst som är lätt att använda och som oftast levererar relevanta resultat inom bråkdelen av en sekund. Talare är Sven Törnkvist, Industry Head på Google Sverige. Han ansvarar för Googles verksamhet gentemot ett flertal konsumentinriktade branscher. Hans team erbjuder strategisk rådgivning avseende digital marknadsföring och till sitt förfogande har han några av marknadens mest effektiva och attraktiva mediekanaler, däribland Google AdWords och YouTube. 

talare_levis

Ett av världens mest kända och tidlösa jeansmärken skapades av företaget Levi Strauss & Co, som grundades redan 1853. Historien om hur det amerikanska varumärket slog igenom och etablerades i Norden kommer att berättas av Alexandra Sjöblom som är nordisk chef på Levi´s. Alexandra är även produktutvecklare och hennes positioner har varit på nordisk basis, vilket lett till en god insikt i hur den norska, danska och även finska marknaden ser ut. 

Ben Jerry

Barndomsvännerna Ben Cohen och Jerry Greenfield startade Ben & Jerry’s 1978 i en ombyggd bensinmack i Burlington, Vermont. Ben & Jerry’s ägs av Unilever men fungerar som ett Vermont-baserat bolag. 2004 lanserade B&J i Sverige och succén var given. Talare är John Sjöblom, nordiskt affärsansvarig för Ben&Jerry´s. De senaste sex åren har John arbetat inom Unilever med olika varumärken och är nu nordiskt affärsansvarig för varumärket Ben & Jerry’s.

0
1
2
3
4
5
89
10
11
12
13
14
17
18
20